Chef Ivar

Krydder

Chef Ivar

Ivar Laukholm har 40 års erfaring fra kokkefaget, både som restauranteier og rådgiver for andre fagfolk innen restaurantbransjen. Han har i løpet av de seneste årene jobbet frem 24 resepter med krydderblandinger uten salt, der innholdet kommer fra gode råvarer.

Bobilkrydder er spesielt tilrettelagt for deg som er på farten, men som samtidig setter pris på en god matopplevelse. Dette om du selv marinerer kjøttet eller fisken i en god olje og krydder, eller om du ønsker litt ekstra smak på det du kjøper inn på turen.

Serien med bobilkrydder er tilpasset en rekke ulike typer kjøtt, fugl og fisk. Prøv gjerne den gode kryddermiksen på lammelåret, eller den spenstige barbequeblandingen på et godt stykke biffkjøtt. Er du glad i å fiske og legger bobilturen til havkanten eller et vann og fanger fisk, er det flere krydder som passer godt til din fangst. Prøv gjerne laksekrydderet, eller et krydder spesielt tilpasset din neste gryte med bacalao!.

Ivars inspirerende pikanterier

Ingen hadde hørt om barbequekrydder med røkt kaffe. Det hadde ikke Ivar Laukholm heller, så da begynte han å produsere det! Og pinnekjøttkrydder. Og lutefiskkrydder; – kan vi også nevne baccalaokrydder? Han har 24 egne krydderresepter som selger til hele landet!

Les mer

Kontakt oss

14 + 2 =